Play under review

torsdag, marts 23, 2006

49'ers hold - statusrapport

Free Agency er godt i gang, og de fleste store signings er overstået. Der er stadig masser af gode spillere, men vi begynder at få et billede af holdende. Mit hold - Niners var ikke så gode sidste år, men forhåbentlig bliver det bedre næste år. Her er mine tanker om deres styrke på positionerne, bl.a. med henblik på draften:

QB: Alex Smith er starter, og sådan er det. Han spillede ikke godt sidste år, men han er for dyr til, at man ikke spiller ham en eller to sæsoner til inden man begynder at finde alternativer. Der er mange, der har snakket om at de skal have en solid veteran ind i gruppen, men det er svært at finde en, der vil acceptere at være nr. 2. Det ser ud til, at Dorsey, Pickett og Palmer må være nok reserver.

HB: Frank Gore havde en fantastisk rookie-sæson, og sammen med Kevan Barlow er det en fornuftig tandem, og Mo Hicks var en glimrende backup da han kommer ind. De er imidlertid alle store powerbacks, og en dygtig third-down back ville være nyttigt. Måske kan de drafte Maurice Drew med et af deres 3. runde picks.

FB: Fred Beasley er FA, og da han er uvenner med RB-coachen kommer han nok ikke tilbage. Det er et hul, der ikke umiddelbart kan lukkes, selvom jeg håber Terry Jackson kan udvikle sig endnu. Ellers er Chris Etherington også en habil back, mens Steve Bush for min skyld gerne må releases.

WR: Brandon Lloyd blev handlet til Redskins, og selvom han har braids, laver spektakulære enhånds-catches og bruger sin fritid på at lave hiphop mener jeg 49ers kom bedst ud af den handel. Lloyd er for ustabil, og har ikke fysikken med sig. Han er hverken høj, stærk eller særligt hurtig, og jeg tror han er toppet. Til gengæld er Antonio Bryant kommet, og han er en stor fyr, der passer bedre ind i systemet. Hvis Arnaz Battle holder sig skadesfri i år tror jeg han kan blive overraskende god. Så må vi se med Rasheed Marshall og Otis "My name is not Fred" Amey. De er unge og kan stadig blive gode. Lige sådan med Derrick Hamilton, som formentlig er gruppens hurtigste mand, men som blev knæskadet sidste training camp. De kunne godt overveje at drafte her, men ikke for tidligt. Måske i anden eller tredje runde, evt. en rigtig speed reciever. Hvis Sinorice Moss ryger ned til femtevalget i runde to kunne de overveje at tage ham, afhængigt af om de allerede har taget en DB.

TE: Hvis Eric Johnson bliver skadesfri tror jeg han kan gå i pro-bowl om to sæsoner. Hvis! Ellers er det Billy Bajema, og ham tror jeg ikke på, eller Terry Jones, men han er heller ikke toppen. Vi håber på eric Johnson.

IOL: Hvis Jeremy Newberry ikke er skadet, er han en solid center. Hvis han ryger igen i år, kan både Eric Heitmann og David Bass spille center, ellers tager de sig af Guard positionerne. Justin Smiley er en kompetent reserve (jeg tror Bass efterhånden har overhalet ham i depth chartet) og kan sagtens være en starter hvis det bliver nødvendigt. Måske den del af holdet der er mest talent på.

OOL: Kwame Harris er en habil RT, der nok skal blive stabil nok til at man kan være ham bekendt. Jonas Jennings er en rigtig god LT, men han kan ikke spille en hel sæson uden at gå i stykker. Hvilken brugtvognsforhandler hans agent ikke må være, da han sikrede ham en million-kontrakt i sidste års free agency. Når han bliver skadet bliver det Adam Snyder der skal tage over, og ligesom Bass var han rookie sidste år. Modsat Bass er han ikke NFL-klar endnu, så det bliver et problem. Anthony Clement skulle skydes og hænges. Skrid tilbage til Cards, fucker! De kan evt. overveje at tage D'Brickashaw Ferguson hvis han skulle ryge så langt ned, men det er usandsynligt, og de har større needs.

DT: Anthony Adams og Isaac Sopoaga er begge habile, men temmeligt uspektakulære. Ville gerne have en John Henderson type på nose-tackle, men det kan undværes.

DE: Bryant Young er rigtig god, men har allerhøjst to gode sæsoner tilbage. Marques Douglas er hæderlig, men ikke noget fremragende. Travis Hall har ikke klassen til at være en starter. Det er ikke det største team need, men tæt på. Hvis Mario Williams dropper ned til dem skal de tage ham, fordi han passer så godt ind i 3-4 systemet.

ILB: Derek Smith er ved at være oppe i årene, men han spiller bedre end nogensinde før. Jeff Ulbrich var på vej mod sit livs sæson da han fik en slem muskelskade. Brandon Moore blev en fremragende erstatning for ham, og der er ingen problemer her.

OLB: Både Andre Carter og Julian Peterson røg i free agency, og det er et slag. De har stadig Saleem Rasheed, der har starter-potentiale, og Brandon Moore, der nok vil være endnu bedre på ydersiden. Rygterne siger at draften er meget dyb på linebacker, så et af 3., 4. eller 5. runde valgene var nok værd at investere i lidt dybde her, da næste mand er Corey Smith - og han er ikke god.

S: Tony Parrish er en meget stabil SS, men ikke helt ung. Mike Rumph kan måske blive god hvis han ikke er skadet. Mike Adams, Ben Emanuel, Marques Anderson og Keith Lewis er alle vejet og fundet for lette. Kæmpe team need, der skal fyldes, evt. allerede i første runde.

CB: Ahmed Plummer blev releaset efter endnu en skadesplaget sæson. Det var den eneste corner med starter-kvalitetm, så der er hårdt brug for hjælp. Shawntae Spencer, Derrick Johnson, Bruce Thornton og B.J. Tucker har alle vist momenter af styrke, men der er brug for forstærkning. Hvis ikke Super-Mario er tilgængelig når det bliver Niners tur til at drafte skal de tage Michel Huff, der kan spille både corner og safety. Ellers (måske endda uanset) skal de bruge deres anden runde pick på en god cover-corner.

K: Joe Nedney har forlænget, og hurra for det. Endelig en kicker der kan sit kram.

P: Andy Lee er habil nok til at man lever med ham indtil resten af holdet er bedre. Til den tid er han det måske også.

1 Comments:

  • hej du draftguru tager du ikke et kig på årets draft du var jo ret god til det sidste år.
    i øvrigt er der ikke så meget at glæde sig ved i NFLeurope, men det kan jo nå at komme...
    når vi når dertil at vi skal til at følge med i CFL så holder jeg med Ottawa renegades, så er det sagt. Der er i øvrigt mange underlige holdnavne det skal du tjekke ud.
    G.

    By Blogger morten m jespersen, at 12:24 PM  

Send en kommentar

<< Home