Play under review

mandag, marts 27, 2006

Mockdraft

På opfordring fra Morten "The Badger" Jespersen kommer her en mockdraft. Det er en meget foreløbig en, og der er kæmpe usikkerhed om især de første positioner(og herigennem også de senere). De store spørgsmål går på om Texans vil trade ned, om Saints kan få hvad de vil have for at trade ned, og om Vince Young og Jay Cutler har været imponerende nok til deres pro days, til at de kan ryge op i top-fem. Kan se draften gå to veje, afhængigt af om Texans trader ned eller ej. Derfor kommer der to mock-drafts, et hvor de gør, og et hvor de ikke gør.

Mockdraft I - Texans trader ikke:
1: Texans vælger Reggie Bush. De vil ikke drafte ny QB, da de stadig har tiltro til Carr, og Bush er best player available. Med Davis' knæskade er en running back fornuftigt at vælge, og Bush bliver en playmaker af rang.

2: Saints trader ned til Jets, og Jets vælger Matt Leinart. De har brug for en permanent løsning på Quarterback, og hverken Pennington eller Ramsey har det i sig. Det bliver dyrt at få fat i Leinart, men han er det værd.

3: Titans vælger Vince Young. Han har imponeret til sin pro day, og har spillet fantastisk i sin sidste college-sæson. Jeg tror Titans er det eneste hold, der tør drafte ham i top-fem, men det gør de til gengæld også.

4: Saints er endt her, og selvom det ikke er deres største behov er D'Brickashaw for god til at lade passere. Han er nærmest et steal som 4. valg, og bliver en kæmpe force foran Deuce McAllister og Drew Brees. Tabet af LeCharles Bentley bliver knap så hårdt.

5: Packers vælger Super-Mario Williams. DE er ikke deres største need, men de kan afgjort bruge en klassespiller, og Mario er et freak of nature.

6: Niners kommer til at se Williams komme frustrerende tæt på inden Packers napper ham, og i stedet tager de Michael Huff. En god DB er præcis hvad de har brug for, og Huff kan spille både corner og safety.

7: Raiders har ikke tillid til nogen af deres quarterbacks, og Jay Cutler har været meget imponerende på det seneste. De fristes også af Vernon Davis, men har mere brug for en franchise-QB, dvs. Cutler.

8: Bills vælger den DT de har mest fidus til, og det er Haloti Ngata. Han er kæmpestor og bliver en kæmpe styrke på midten af linjen.

9: Lions har desperat brug for en god corner, og de vælger den bedste tilgængelige, nemlig Tye Hill.

10: Cardinals har mest brug for solide forsvarsspillere, eller en god, ung QB, men de tre store talenter her er taget. De kan ikke stå for fristelsen til at gøre deres powerhouse-offense komplet, og vælger Vernon Davis. Han er et kæmpe talent, og langt bedre end det lidt pauvre 10. valg antyder, men TE er ikke en position der vurderes vanvittigt højt, og der er mange store talenter i draften.

11: Med signingen af Witherspoon kigger Rams på andre mangler. Antonio Cromartie har vist at han er nogenlunde skadesfri, og han er et kæmpe talent på CB, som Rams har meget brug for.

12: Browns er forbavsede over at se kæmpetalentet A.J. Hawk ryge så langt ned, men andre behov på holdene og en meget dyb draft på Linebacker sender ham i frit fald gennem rækkerne. De har kun to klasse-linebackers, og de spiller 3-4. Perfect fit.

Mockdraft II - Texans trader:
1: Titans ved, at Leinart ikke ryger ned til dem på tredjevalget, og ofrer et par picks på at sikre sig det største QB talent.

2: Saints kigger interesserede på Reggie Bush, men tror stadig på McAllister. Jets har derimod brug for en erstatning til Curtis Martin og bytter sig herop for at tage Bush

3: Texans har fået et par picks og kan tage D'Brickashaw Ferguson - det største talent på en position de har mere brug for end RB.

4: Saints napper A.J Hawk for at få noget hårdt tiltrængt kvalitet på linebacker.

5: Packers tager Super-Mario, der vil passe godt i den modsatte side af speedrusheren KGB.

6: Niners prøver forgæves at shoppe deres sjettevalg til nogen der vil have Young, men ingen bider på. De vælger Michael Huff uden den store skuffelse, da han fylder et kæmpehul i deres backfield.

7: Raiders godter sig over at kunne få fat i Vince Young uden at flytte sig en tomme. Han passer godt ind i Raiders image som flashy stjernehold, med stor fanappel til den sorte del af befolkingen.

8: Bills tager kæmpen Ngata og fylder hullet på midten af deres D-line

9: Lions vælger Tye Hill for at få en solid corner.

10: Cardinals tror stadig på Warner, men øjner muligheden for at bruge ham som mentor for Jay Cutler, mens denne udvikler sig på bænken en sæson eller to.

11: Rams er og bliver Rams, og de kan ikke stå for et offensivt talent som Vernon Davis. Han er et større talent end Kellen Winslow Jr., og kører mig bekendt ikke på motorcykel.

12: Browns vælger draftens næstbedste DT Broderick Bunkley, som nogle endda mener er bedre end Ngata. Det giver deres forsvar tiltrængt tyngde.


Når vi kommer tættere på draften vil jeg vende frygteligt tilbage, og på sigt udvide til alle 32. førsterunde-picks.

4 Comments:

  • spændende draft.
    jeg tror dog ikke Vernon Davis ryger helt ned på en 10plads han er jo the freak! jeg tror faktisk 49'ers napper ham.
    tror heller ikke A.J Hawk ryger ud af top 7.
    har også på fornemmelsen at feltet er så godt i år at der ikke er ret mange der tør at trade, men lad os nu se...
    og skrevet i min egen blog så tror jeg bucs drafter en OT eller CB i første runde, hvad tror du??

    By Blogger morten m jespersen, at 7:01 PM  

  • Angående Tampa Bay tror jeg, at de kan gå mange retninger. Jeg er ikke helt godt nok inde i dem til at jeg tør gætte endnu, men O-line er helt sikkert en mulighed. Det eller en forsvarsspiller - hele deres forsvar er efterhånden så gammelt, at de kan tage best player available på stort set alle positioner der.

    Jeg har jo Hawk som fjerde pick i den ene model, og i den anden er det meget tæt på, at jeg lader Packers vælge ham på femmeren. Men linebackers bliver uhyggeligt sjældent valgt så højt. Efter min mening er hans talent ikke væsentligt højere end for eksempel Derrick Johnson eller Shawn Merriman i sidste års draft. Han er bare uhyggeligt NFL-klar. (hvilket især Merriman iøvrigt viste sig at være). Og efter Saints og Packers har alle større needs.

    Angående Vernon Davis er jeg principielt enig - jeg tror heller ikke han ryger så langt ned. Men dårlige hold har altid større mangler end en tight end. Men han er samtidig i konkurrence med Bush, Super-Mario og D'Brick om at være det største talent på deres respektive positioner. 49ers kunne godt tage ham, men det afhænger af deres opfattelse af Eric Johnson. Han har været meget skadet, men når han har spillet har han været meget stærk. Kan de tillade sig at risikere at dobbelt-dippe så meget på en relativt marginal position, når deres kasteforsvar er så elendigt?

    Og nej - jeg mener ikke Leinart er helt så enestående på sin position som Davis, Bush, Williams og Ferguson er. De fire er alle nogen man kan diskutere som de største talenter nogensinde på deres position, Leinart er "bare" et kæmpetalent.

    Tradesituationen er pudsig, da de to første spillere der går i draften bør være Bush og Leinart. Og ingen af de to første hold har akut brug for nogen af dem. Derfor er trades oplagt. Tænk på - hvis Texans trader med Titans (og Titans tager Leinart) er de stadig sikre på at få enten Bush (som de ellers bør tage) eller D'Brick (som passer bedst til deres mangler). Plus de har fået nogle gode picks for det.

    By Blogger Anders Frost Bertelsen, at 11:36 PM  

  • hey champ tak for hjælpen med flytning.
    hvis du brug for lidt opmundring så kan jeg fortælle at T.O har udgivet en rapsingle der hedder im' back. du finde den ved at google. den er virkelig god!

    molo

    By Blogger morten m jespersen, at 2:42 PM  

  • Jeg sidder og er meget spændt på Steelers draft. Der er mange fede ting ved at holde med SB-vinderne, men draften er ikke en af dem... Man misser lidt ud på hypen.

    Draftday.dk tror på OC Nick Mangold eller en WR, evt. support til LB-kæden eller en ekstra RB til at erstatte the Bus.

    Jeg er enig i Nick Mangold, og kan også se Lendale White hos Steelers. Han er faldet meget i værdi på det sidste, og Steelers mangler en god, stor powerback (Duce Staley er alt for skadet). WR kan jeg ikke se på dag 1. Udover Ward, så skulle det ikke være nødvendigt når man har Quincy Morgan og Cedrick Wilson. Ikke som det første, der bliver draftet ihvertfald.

    By Blogger dalby, at 2:18 PM  

Send en kommentar

<< Home