Play under review

fredag, april 25, 2008

Mockdraft

1 - Dolphins: OT Jake Long
Det eneste sikre i min mock. Dolphins har valgt en stor, stærk linjemand, der kan bane vejen for Ronnie Brown og give tid i lommen til John Beck, eller hvem der ender med at stå bag center.

2 – Rams: DT Glenn Dorsey
Der er stor uenighed om valget internt i organisationen, men rygterne peger lige nu på Dorsey. Han er den bedste spiller på brættet, og det må være op til trænerstaben at få plads til ham, Carriker og Ryan på samme tid.

3 – Falcons: QB Matt Ryan
Der er mange der taler om, at Ryan er overvurderet, men Falcons har brug for en franchise quarterback, der ikke er glad for rusmidler og hundekampe. Ryan er er perfekt som holdets ansigt, og så må Falcons håbe at han slår til spillemæssigt.

4 – Raiders: DE Vernon Gholston
Al Davis skal have sig en freak, og Giants har vist, hvad et godt pass rush kan opnå. Gholston har ry for at falde ud af kampe, og hvis han ikke lægger den tendens bag sig, kan han meget vel blive denne drafts størte bust.

5 – Chiefs: DE Chris Long
Chiefs har brug for hjælp på den offensive linje, men med Allen-handlen har de fået to ting: Picks , hvor værdien på O-liners er bedre og et stort hul på DE. Chris Long bliver måske aldrig en dominerende pass rusher, men han kommer heller aldrig til at floppe.

6 – Jets: RB Darren McFadden
Jets har flere behov, men håber Calvin Pace kan levere det pass rush de har manglet. RB er et andet hul, og McFadden er en elektrisk playmaker på positionen, så ham vælger de.

7 – Patriots: DT Sedrick Ellis
Patriots har en af ligaens stærkeste defensive linjer, men der er altid brug for flere til rotationen. Ellis er for god til at lade passere, og de har ikke nogen andre store huller de er nødt til at dække.
8 – Ravens: CB Leodis McKelvin
De sidste par år har Ravens før så frygtede forsvar lidt under forfærdelig opdækning. McKelvin er draftens bedste cornerback, og kan derudover returnere spark. Hold øje med om Ravens efterfølgende bytter BJ Sams eller Yamon Figurs væk.

9 – Bengals: OT Ryan Clady
Det er endnu ikke lykkedes Marvin Lewis at bygge Bengals forsvar op, men han er nødt til at gå en anden vej her. Palmer var under alt for meget pres sidste år, og hullerne var der ikke til deres runningbacks. Clady er en god, langlemmet tackle og har fin værdi til valget.

10- Saints: CB Dominique Rodgers-Cromartie
Med Jonathan Vilma i klubben er linebacker ikke længere så stort et need, men det er til gengæld cornerback. Først Fred Thomas og siden Jason David har lukket det ene store spil efter det andet ind.

11 – Bills: WR Devin Thomas
Devin Thomas har egentlig ikke værdi til at blive valgt så højt, men Bills har brug for en receiver, og Thomas er det bedste bud. Han vil være et godt mål på de korte kast Trent Edwards foretrækker.

12 – Broncos: OLB Keith Rivers
Denver har også brug for en stor linjemand til at tage over efter Lepsis, men Keith Rivers har for god værdi til at lade gå, og passer perfekt ind i Denvers forsvarssystem.

13 – Panthers: DE Derrick Harvey
Julius Peppers skuffede sidste år og Mike Rucker er stoppet. Der er brug for ungt blod til at presse modstanderens linje, og Harvey er et godt fit på RE, hvor han kun skal pass rushe.

14 – Bears: RB Rashard Mendenhall
Rygterne siger at Bears er rigtigt glade for Mendenhall, og det er tydeligt at Cedric Benson aldrig kommer til at slå til.

15 – Lions: LB Jerod Mayo
Lions har masser af huller, men et af dem er MLB, og det er ikke godt når man spiller cover-2. Mayo er en atletisk spiller, der vil kunne klare opdækningsarbejdet i det krævende forsvarssystem.

16 – Cardinals: RB Jonathan Stewart
Det er lykkedes at presse lidt produktion ud af Edgerrin James, men det er tydeligt at hans bedste år er bag ham. Stewart er et fremragende talent, og fantastisk værdi midt i runden.

17 – Chiefs: OG Branden Albert
Jeg køber ikke helt Branden Albert-hypen, men der er ingen tvivl om at han er en god spiller. Chiefs har brug for hjælp over hele linjen, så uanset om han viser sig bedst på guard eller tackle kan de være glade.

18 – Texans: OT Chris Williams
I årevis har Texans quarterbacks fået tæs på grund af dårlig beskyttelse, men i år gør de noget ved det. Chris Williams er en fremragende pass blocker, der kan holde Matt Schaubs ryg fri længe nok til at han kan finde Andre Johnson.

19 – Eagles: OT Jeff Otah
Eagles kan godt lide store linjemænd og det er Otah. Han er en lille smule tung og upoleret, men potentialet er enormt.

20 – Buccaneers: CB Mike Jenkins
Der er brug for en ung cornerback i Tampa, og Jenkins er et godt fit. Dels er han velegnet til deres zoneopdæknng, dels er det en dårligt bevaret hemmeligehed at han er Bucs’ drømmespiller i første runde.

21 – Redskins: DE Philip Merling
Redskins kunne godt bruge en høj WR til at hjælpe Jason Campbell, men de kunne endnu bedre bruge en defensive end til at presse quarterbacken. Merling er stor, stærk og hurtig, og hvis han udvikler sig optimalt kan han blive en af ligaens mest dominerende ends.

22 – Cowboys: RB Felix Jones
Marion Barber III har fungeret bedst I tandem, og nu da Julius Jones er væk, er der brug for en ny makker. Felix ”The Cat” Jones er en eksplosiv running back, der vil være en fantastisk
afveksling fra Barbers tunge løbestil.

23 – Steelers: OT Gosder Cherilus
Steelers har brug for hjælp på linjen, og Cherilus er en stor, modbydelig type, der passer godt til RT, og til smash mouth football, som Steelers kan lide det.

24 – Titans: WR Limas Sweed
Vince Young har brug for mål, og Sweed er den bedste receiver efter Thomas er gået. Han er stor og hurtig, og har ovenikøbet en god personlighed – en ting Titans nok vil sætte pris på efter Pacman Jones miseren.

25 – Seahawks: OT Sam Baker
Der er mere brug for en tight end i Seattle, men der er ikke nogen der rigtigt har værdien. Baker er en af draftens mere undervurderede spillere, og vil hjælpe Seahawks linje, hvor Walter Jones ikke længere er så dominerende.

26 – Jaguars: DE Quentin Groves
Jags har forsøgt at lægge røgslør ud, men meget tyder på at de ønsker sig en pass rusher. Groves har ikke helt værdien og han er desuden for lille til Jaguars smag, men sidste år havde de intet pass rush, og det kan Groves hjælpe med.

27 – Chargers: CB Brandon Flowers
Chargers har ikke mange huller på holdet, men de kunne godt bruge ekstra dybde på defensive back, og Flowers vil formentlig kunne supplere som nickleback allerede i år.

28 – Cowboys: WR DeSean Jackson
Cowboys mangler ungt blod på receiver-positionen, og Jackson kan være svaret. Hans afsindige fart kan strække banen, hvilket kan skabe plads til Witten og løbespillet i midten.

29 – 49ers: LB Dan Connor
Der er mere brug for hjælp til den offensive linje eller en pass rusher, men mantraet i 49ers er BPA, og Connor kan udfylde hullet ved siden af Willis. Connor er fysisk og selvopofrende nok til at tage kampen op mod modstandernes guards.

30 – Packers: TE Martellus Bennett
Aaron Rodgers har brug for en god tight end som han kan slippe af med bolden til, og Bennett er et monster på positionen. Han er kæmpestor, hurtig for sin størrelse, har gode hænde og er ikke bange for at blokere.

31 – Giants: S Kenny Phillips
Selvom holdet var godt nok til at vinde Super Bowl er der stadig huller. De har brug for en safety til at tage over for Gibril Wilson, og Phillips er formentlig draftens bedste.