Play under review

onsdag, oktober 11, 2006

Top 5 (I)

Jeg præsenterer...

Top 5 over favoritter til førstevalget i 2007:

5: Houston Texans
De gør mange ting rigtigt, og jeg tror ikke de ender med førstevalget, men de er med i opløbet. Hvis nu de møder et hold der ikke har noget pass rush, kan det være de kan vinde en kamp mere. Ok, et hold uden pass rush og angreb. Vent lidt... De møder Titans senere på året - 2 gange! Tre sejre burde være nok til at slippe.

4: Tampa Bay Buccaneers
Tampa er klart det bedste hold af dem der er med på denne liste, men de er kommet dårligt fra start, og selvom Gradkowski virker lovende er det aldrig godt at være tvunget til at skifte heste midt i vadestedet. Og så har de NFL's ondeste schedule. Browns, Steelers og Redskins er deres suverænt nemmeste opgaver, og de er ikke ligefrem pushovers.

3: Detroit Lions
I uge 1 holdt de Sehawks til 6 points inden overtime. I uge 3 og 4 scorede de ca. 30 points i snit. Den eneste kamp de har spillet, der ikke har været tæt var mod Bears, og de smadrer jo alle for tiden. Sandsynligheden taler for at de før eller siden får flere ting til at fungere samtidig og får nogle sejre på kontoen. På den anden side viste de mod Vikings at de formår at finde på nye og mere tåbelige måder at tabe kampe på hver eneste uge, så man ved aldrig. I det mindste ved vi at de hvem de vil bruge førstevalget på hvis de får det. Ja, mine damer og herrer: Calvin Johnson, aka Spiderman. Den er stensikker.

2: Tennesee Titans
Først tager de Vince Young. Så langt så godt. Han er et kæmpe talent, der ganske vist skal bruge et par år på at blive klar, men de har jo pålidelige veteraner at køre med. Så opfører de sig uforståeligt groft over for McNair inden de sender ham videre til Ravens. Så vælger de ikke at hyre Kerry Collins i starten af preseason. Så hyrer de ham så tilpas sent i preseason til at han ikke har en chance for at lære playbooken. Så trader de Billy Volek - den veteran der rent faktisk kender playbooken. Så bænker de Collins - den stakkels mand kan jo ikke playbook'en, så han spiller ad helvede til - og starter Young. En spiller som de fleste eksperter mener mangler to år i at være NFL klar. Og jeg er ikke engang begyndt at tale om Albert Haynesworth endnu. Eneste positive er, at spillerne kæmper for det, og det kan måske sikre dem en sejr på et tidspunkt. Måske.

1: Oakland Raiders
NFL's svar på Inter. Hvad har Warren Sapp, Randy Moss, LaMont Jordan, Jerry Porter og Robert Gallery til fælles? Spillere med et kæmpe potentiale der spiller for Raiders uden at få noget ud af det. Ok, Porter spiller ikke for ham er træneren sur på. Sikkert berettiget, men de kunne måske godt bruge ham nu? Alle bebrejder alle, og ingen kæmper for noget. Ydermere har de så en træner, der ikke ligefrem har fulgt med i udviklingen. Lad os for eksempel se hvem han valgte som sin offensive koordinator. En tidligere top-koordinator, der ikke helt havde mentaliteten til at være HC? Nej. En etableret koordinator, der ønskede luftforandring? Nej. En ung, lovende quarterback coach, klar til at tage springet? Nej. Tom Walsh, en tidligere Bed and Breakfast manager, som art Shell arbejdede sammen med i firserne. Genialt! Ingen havde set det komme.

4 Comments:

  • må jeg foreslå Browns og Packers som boblere, for selv om de begge har vundet en kamp så går det altså ikke alt for godt for de to mandskaber.

    By Blogger morten m jespersen, at 6:10 PM  

  • mh. til Lions hvis de får førstevalget tror jeg det kommer an på hvad der ellers sker i organisationen, der er nok fyrringer i sigte og deres taktik med kun at drafte offensive stjerne (reciwers) har været så udskældt at jeg ikke tror på at de fortsætter med det.

    By Blogger morten m jespersen, at 1:27 PM  

  • Browns og især Packers er afgjort boblere. Dolphins er også.

    Hvad angår Lions forsøgte jeg at være sarkastisk hvad angår Spiderman. Joe Thomas eller Brady Quinn er bedre bud, eller måske Quentin Moses, men han har ikke spillet så godt på det sidste.

    Jeg tror dog bestemt ikke at Lions kommer til at fyre nogen. Der er udbredt tiltro til Marinelli, og det er meget sjældent at en træner fyres efter kun en sæson. Især i en klub der i forvejen var elendig.

    By Blogger Anders Frost Bertelsen, at 12:24 PM  

  • Bucs må vist sige at hæve sig lidt med sejren over Eagles. Og Texans, 27-7 mod Jack's.

    Hvorom alting er... Misforstå mig ikke, jeg har stor sympati for Browns, men jeg vil nu gerne nomiere dem alligevel. De har én sejr over Raiders og jeg kan se én "sikker sejr" til i deres schedule. Og Browns plejer bare ikke rigtigt at have heldet på deres side heller...

    Og hvis Al Davis på et tidspunkt beslutter sig for at opgave Radiers... "He probably still haz enough to buy ze Cleveland Braaaauns", som de ville sige i The Simpsons.

    By Blogger dalby, at 10:21 PM  

Send en kommentar

<< Home